top of page

O NAMA

Ana i Davor Čorko, DEDE design

ANA I DAVOR, ZALJUBLJENI PAR, KAD SE BUDU VJENČALI...

počet će njihova životna i ljubavna priča. Uvijek zajedno, tako je i nastao DeDeDesign.eu...

​Ja sam Ana i moj muž je Davor i imamo 4 predivne djece. Živimo u Zagrebu, na Trešnjevci.

 

"Učinit ću sve oko sebe prekrasnim. To će biti moj život.” To su poznate riječi prve dizajnerice interijera Elsie De Wolfe, rekla bih i naš poslovni moto.


Oduvijek volimo lijepe predmete, kreativan dizajn i moderne prostore. Započeli smo s DeDeDesign.eu nakon uspjeha s našim proizvodima na području Amerike i Velike Britanije, gdje smo ih prvo prodavali. Želja nam je da svakom klijentu ostvarimo njegove posebne ideje i izradimo personalizirane, ručno izrađene darove i dekor. Naša ideja je da svaka stylish mama/tata/baka/teta konačno u HR, u DeDeDesign.eu nađe proizvode koje su do sada čeznutljivo pratili na Instagramu i Pinterestu. Vaše želje i ideje ćemo ručno izraditi u našoj sunčanoj radionici, gdje Davor i ja zajedno radimo. Važno nam je koristiti najbolje materijale, a posvećenost detaljima nam je oboje u krvi. Mogućnost da se svakodnevno bavim kreativnim poslom čini me radosnom, a s tim radosnim osjećajem i Vaši proizvodi ubrzo stižu na Vašu adresu!


Hvala Vam za svaku narudžbu i želimo Vam mnogo sretnih i prekrasnih trenutaka sa svojim najdražima uz naše darove i dekor i veliki izbor Montessori proizvoda za djecu...

RASKOŠNO. MODERNO. PERSONALIZIRANO.

TO JE DeDeDesign.eu

bottom of page